Prijazno plaćanje i dostava

Spoštovani kupec!
Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana in odobrena iz strani ponudnikov plačil.

Plaćanje predračunom

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu.

Pošta Slovenije vam ob prevzemu zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,25€ do zneska 98,00€, 1,28% vrednosti pri zneskih 98,00€-501,00€ ter 5,90€ +0,30% od vrednosti pri zneskih nad 501,00€.

Uporabnik se zavezuje, da bo sprejel in poravnal vse svoje obveznosti do podjetja Majda Markuš s.p.

Uporabnik se lahko odloči za plačilo na naš poslovni račun. Takoj po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR.

Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Majda Markuš s. p. v roku 2 dni po prejemu predračuna. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.). V kolikor izvedete plačilo, je vedno dobrodošlo, da nam le-to tudi sporočite.

V kolikor v dveh (2) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po pošti račun za opravljeno storitev. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Majda Markuš s.p. v roku osem (8) dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Dostava

Za dostavo skrbi Pošta Slovenije.
•    Poštnina do 28 EUR (vrednost v košarici z DDV) je 3,50 EUR.
•    Poštnina od 28,01 EUR do 149,99 EUR (vrednost v košarici z DDV) je 4,90 EUR.
•    Poštnina nad 150 EUR (vrednost v košarici z DDV) je brezplačna. 

Strošek dostave se lahko spreminja skladno z vsakokrat veljavnim cenikom dostavne službe, pri čemer se strošek dostave po trenutku, ko se pogodba skladno s Splošnimi pogoji šteje za sklenjeno, ne more več spremeniti.

Ko je pošiljka poslana, vam jo poštar dostavi v roku 2-5 delovnih dni. Pošiljka je poslana kot blagovno pismo ali poslovni paket.